Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Növényi ÖSSEJTES kezelés!!!

2012.02.21

 

Újdonság !!!!!!!!!!!!!!!

                Nővényi őssejtes kezelés!!!!    

Skin Repair  Ára: 14.500 Ft,- Kezelés ideje 1,5-2 óra

6756.jpg

 

Maximálisan bőrbarát, high- tech hatóanyagokkal a látványos bőrmegújjulásért!!!

 

Vizsgálatok kimutatták, hoyg a növényi össejtek az emberi őssejtek túlélő képességét és aktiválását fokozni tudják. A növényi őssejtek több EGF-t  ( epidermalis növekedésii faktor ) termelnek, mint más sejtek, stimulálják és védik a sejt közötti mátrixot, ezáltak biztosítják olyan sejtek túlélését és szaporodását , amik a fiatalos szép bőrért felelősek!!!            

A Skin Repair egyedül álló anti-aging ápoló, kellemes szegfű illattal ( az eszencia kivonatnak köszönhetően). Nagy koncentrációjú , fagyasztva szárított, eredeti tengeri iringó őssejteket tartalmaz ( NEM KIVONAT! ) . A fagyasztva szárításnak köszönhetően értékes hatóanyagai könnyebben felszívódnak a bőrben, fokozottabb a biohasznosulása ( az a mértékegység, amellyel valamely készítmény hatóanyaga a hatás helyére jut ). az itt alkalmazott őjjestek szabadalmaztatott , biotechnológiai szempontból nagyon körülményes eljárással nyerik, nagyon magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak.

Az őssejtek a az epidermális sejtek jobb megújulását befolyásolja , mivel azok folyamatosan elhalnak és új sejtekkel kell pótolni őket. Segítik a bőr önregeneráló képességét, az egész bőrrre regeneráló, revitalizáló és szerkezetjavító hatással vannak. A bőr szemmel láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb és egyenletesebb. 

Az őssejt az egyik legjobban szaporodó és legérzékenyebb sejt,. Védi a bőrt az UV- sugárzás okozta szabadgyökök ellen  az ecián kivonatnak köszönhetően.

 

Bejelentkezés 

Nagy Betti

Bio Kozmetikus

Tel: +36 30 200 2617