Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EXKLUZÍV BIONÓM SZÉPSÉGÁPOLÁS!

 

Belico - Több mint Bio!!!         

 

140.png

. A jövő kozmetikuma , az igényes és egészségtudatos nő elvárásainak megfelelően         Ahol az innovatív kozmetikai hatóanyagokat a legmodernebb high-tech technológiával ötvözik.

. Kőolaj származékok helyett , értékes növényi olajokkal, mint a gránátalmamag olaj,          ligetszépe   olaj, makadámia olaj, jojoba olaj, karitévaj, szezám olaj, hárs virág, édesgyökér,        aloe vera, teafa olaj, tigrisfű, varázsdió,  zöldtea, szölő stb...                                                          

. Sejtszintű hatóanyagok ,mint a többrétegű liposzóma, nanoszóma, ceramidok, foszfolipidek,    hialuronsav, allantoin, urea, panthenol, természetes A-, C-, E- vitamin stb... segítségével                    

. Innovativ high-tech hatóanyagokkal, mint a  Argirenine, RegistrilTM,  Syncol,                   Matrixyil 3000TM, Evermat, Derma white, Ectoin, ReguSeb, Sebolear stb...                                

.Káros összetevők, ALLERGIA NÉLKÜL, parabének, mesterséges illatanyag, ásványi olajok és viaszok, szilikon olaj, PEG származékok, állati eredetű anygok nélkül.

 

 

belico_sok_termek.jpg

 

 

 

Dr. Baumann

dr_baumann_logo.gif

Biztosan tudja, hogy mi kell a bőrének? Engedje meg, hogy bevezessük egy olyan bőrápoló családba, • ahol nem a marketinges mondja meg mi a jó a bőrnek, hanem az orvos természetgyógyász;

• ahol nem a csomagoláson, hanem a hatóanyagokon van a hangsúly;

 

• ahol a legértékesebb növényi olajokat egyedülálló többrétegű liposzómák szállítják a bőr mélyebb rétegeibe;

• ahol nincsenek egészségre káros, bőrirritációt okozó anyagok;

• ahol a bőr és az élővilág törvényszerűségei összhangban vannak.

Mi az a bionómia?

Az élet törvényszerűségeinek a tudománya. Ezek a törvények az alapjai a Dr. Baumann Cosmetic cég bőrápoló termékei kifejlesztésének és előállításának. A bionóm szépségápolás alapjai:

• A termékek a bőr számára a lehetséges legelőnyösebb összetevőket tartalmazzák, ezek kiválasztása tudományosan alátámasztott bőrgyógyászati és allergológiai vizsgálatokon alapul. Alapjában véve minden anyag, amit a szervezet idegennek tart, allergiás reakciót válthat ki. Minél idegenebb a szervezet számára egy anyag, annál valószínűbb az allergiás reakció. Ez fordítva is igaz: minél bőrazonosabbak egy kozmetikum összetevői, annál valószínűtlenebb a bőrön allergiás reakció. A leggyakoribb allergiaokozók közé tartoznak az illatanyagok és a kémiai konzerváló szerek, melyek a kozmetikumok rendszeres összetevői. Így hiába van egy termékben rengeteg kiváló összetevő, ha azok közül akár egy is a bőrre káros hatást gyakorol. A Dr. Baumann kutatócsoportjának sikerült – elsőként a világon – a krémeket és a liposzómákat illatanyag nélkül kellemes illattal előállítani és kémiai tartósítószer nélkül konzerválni. A Dr. Baumann termékeket, mivel nincs bennük parfümanyag és kémiai tartósítószer, és a tudomány mai állása szerint a legbőrazonosabbak, mindenki a legnagyobb biztonsággal használhatja.

• Az összetevők összhangban vannak a bőr fiziológiájával és anatómiájával. Ezt úgy kell érteni, hogy a legtöbb összetevő felépítése azonos a szervezetben is megtalálható anyagokkal. A Dr. Baumann liposzóma termékek többrétegű liposzómái ugyanazokból a lipidekből állnak, mint az emberi bőrsejtek liposzómái. Ezek a ceramidokkal együtt, az ideális bőrápolás alapfeltételei. Ezek a liposzóma termékek ugyanazokat az összetevőket adják a bőrnek, amelyekből felépül. Egyszerűen szólva: „Ápolja a bőrét, a bőrrel!” A liposzómák a ceramidokkal együtt az ideális bőrápolás alapfeltételei, a legfontosabb természetes, aktív anyagok az orvosilag és tudományosan megalapozott bőrápolásban és kiemelkedően bőrbarát anyagok, a foszfolipidek sejtmembránnal megegyező struktúrája miatt. A Dr. Baumann multilamelláris liposzómákat használ, melyek sokkal hatékonyabbak az unilamelláris liposzómáknál. A multilamelláris liposzómák különböző méretű, egymásba zárt unilamelláris liposzómákból állnak. A multilamelláris liposzóma aktívan táplálja a bőrt, több nedvességgel látja el. Tudományos munkák bizonyítják, hogy a multilamelláris liposzómák közel 100%-kal növelik a bőr nedvességtartalmát egy hét kezelés után. Tudományos kutatások kimutatták, hogy a multilamelláris liposzóma, a ceramidokkal, ligetszépe olajjal és E-vitaminnal együtt a lehető legjobb, ami a bőrnek adható.

• Minden termék környezetbarát, mivel mellőzünk minden felesleges csomagolóanyagot.

• Állatbarát, mivel elutasítunk minden elpusztult állatból eredő anyag felhasználását. A bőrápolás sikerességéhez nagyon fontos a megfelelő olajok kiválasztása. Bár az ásványi olajok: - olcsóbbak - nem eredményeznek finom tapintású bőrt - különösen magas koncentrációban áthatolhatatlan filmet (okkluzív hatás) képeznek a bőrön, ezáltal visszaszorítja a bőr saját lipidgátját, amely a készítmény felvitelekor a bőr nagy vízveszteségéhez vezet, ez a kialakuló száraz, repedezett és pikkelyes bőrért felelős. A természetes növényi olajok: - nem képeznek okkluzív hatást a bőrön, hanem gondoskodnak arról, hogy a test saját lipidgátja újra kialakulhasson és regenerálódjék

A Dr. Baumann Cosmetic a következő természetes olajokat használja:

1. Ligetszépe olaj, mely a bőrápolásban használatos egyik legértékesebb olaj. Magas koncentrátumban telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely ápolja a száraz, érdes, repedezett bőrt. Erősen hidratáló, nyugtató hatású. Felgyorsítja a vérkeringést, segít az akné egyes formáinak megelőzésében. Antibakteriális!

2. A jojoba olaj egy természetes folyékony faggyú (nem olaj), védő, gyógyító, tápláló tulajdonsággal. Kellemesen könnyű zsírmentes érzetet kelt. A jojoba olyan kiváló hatóanyag, ami kompenzálja a bőrön a természetes védő olajok hiányát, amelyet a faggyú elégtelen működése okoz.

3. Karité vaj a legdrágább vaj, ami leginkább a nap által károsított száraz bőrt táplálja. Javítja a bőr vérkeringését, s ezáltal optimalizálja az oxigénellátását. Növeli a bőr védekezőképességét az UV-sugárzással és a kiszáradással szemben.

4. Makadámia olaj, melyet a bőr könnyen felszív, s azzal nagyon jól összeegyeztethető. Összetételénél fogva egyedülálló bőrápoló olaj. Nagy mértékben hasonlít a bőr természetes faggyú összetevőjéhez. Puhítja és simítja a bőrfelületet, gazdagon hidratálja, de nem zsírosítja. Nagyon jó bőrvédő tulajdonságú. Antibakteriális!

5. Szezám olaj, mely természetes, tiszta, kiváló minőségű olaj. Nagy koncentrációban telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Védi a bőrt a zsírsavak elvesztésétől. Az egyik legjobb védelem a káros UV-sugarakkal szemben. Calciumot és ásványi anyagokat tartalmaz.                                                      

6. Teafa olaj, fertőtlenítő, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gombaölő, gyulladáscsökkentő hatású. Fertőtlenítő hatása 12-szer erősebb, mint a kémiai fertőtlenítőszereké. A Manuka a teafa erősebb változata. Ez az illóolaj növeli és erősíti a fertőtlenítő hatást.

 

4205-drbaumann.jpg

 

 

 Bejelentkezés

Nagy Betti

Tel: +36 30 200 2617

 E-mail:  bettykozmi@gmail.com 

 

 További részleteket olvashat a

  www.drbaumann.hu oldalon, vagy a

 www.belicokozmetikumok.hu oldalon

 

A mappában található képek előnézete Nagy Betti Bio Kozmetikus