Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pető Katalin /Katus/ masszázs

 

 

Masszőr és Kineziológus

 

Bejelentkezés: 06-20/581-07-55

 

 

Árak:
 
 
Lélek masszázs: 30 perc 2500 Ft
 
Szeretet masszázs: 30 perc 2500 Ft
 
Frissítő masszázs talpon vagy háton:
30 perc 2900 Ft
60 perc 4700 Ft
90 perc 6.500Ft
 
Frissítő masszázs teljes testen
60 perc 5.600 Ft 
90 perc 7.500 Ft
 
Kombinált masszázs (talp+hát)
60 perc 5.600 Ft
90 perc 7.400 Ft
 
Kombinált lélek és szeretet masszázs
50 perc 4.700 Ft
Masszázs lélek (szellem) hazavezetéssel, lélekrész elngedéssel vagy visszahívással,energetikai tisztítással, oldással kombinálva
plusz 1000 Ft
 
Energetikai tisztítás
30 perc 2.900 Ft + töltés +30 perc 5.600 Ft
 
Esszenciális stresszoldás kineziológiai teszteléssel, belső utazással vagy beszélgetéssel:
11.000 FT alkalmanként, körülbelül  1-1,5 óra időtartamban 
 
 
 
Bach virágterápia
beszélgetés: 30p         3.000,-
cseppek: 1.500,-
beszélgetés:   60p         5.000,-
 cseppek: 1.500,-

 

 

A frissítő masszázs:

Hagyományosan a svédmasszázs öt alapfogásával (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, rezegtetés) élénkíti fel a test energirendszerét, lazítja el az izmokat, és adja vissza az izomzat és a bőr alatti kötőszövet egészséges tónusát, rugalmasságát.

 

Hatására javul a vér és a nyirokkeringés, a sejtanyagcsere, a salaktalanítás és az általános közérzet. Felébreszti a test önműködő védelmi rendszerét, immunitását. Kikapcsol, ellazít, pihentet. 

Hetenkénti vagy kéthetenkénti alkalmazásával szerepe lehet a komolyabb izületi problémák megelőzésben illetve a meglévők kordában tartásában, gyorsabb gyógyulásában.

Akut gyulladás esetén nem javasolt a problémás terület masszázsa. Hejette energetikai kezelés és a talpon vagy kézen lévő reflexzónák masszázsa javasolt.

Az orvosi diagnózis és ellátás nem mellőzhető.

 

 

 

images--1-.jpg

 

Frissítő masszázs végezhető a talpon, kézen, fejen, a háton és nyakon, valamint az egész testen igény és lehetőség szerint.

 

A talpon és a tenyéren az egész testre vissza lehet hatni, az ott megttalálható szervek reflex pontjain keresztül.

A talpmasszázs hatékonyabb, mert  cipőbe zártan kevéssé érik ingerek. Az érintett szervek területein ezért hamarabb megjelennek és észlelhetőek a hugysavkristály szemcsés felrakódásai. Ezeket szétmasszírozva és a nyirok és vérkeringésbe juttatva érhető el a javulás. Minél korábban észrevevődik egy zónán e felrakódás és elkezdődik a masszázs, annál hamarabb áll helyre a működés. Régi, krónikus bajok nehezen gyógyulnak, gyakoribb és hosszabb kezelési időre van szükség.  

Az orvosi diagnózis és ellátás nem mellőzhető.

430-lavakovestalpkuponbirodalom.jpg

 

A frissítő masszázs egyéb formái:

 

Szeretet masszázs  ~ a test energiapályái mentén való lágy, szeretetteljes simítással lazítja el a testet és a lelket, mély megnyugvás és béke kíséretében.  

 

Lélekmasszázs ~ a test minden egyes porcikájának átringatásával és bizonyos lazító és ébresztő pontok érintésével feléled az anyaméh biztonságának emléke a szívben, lelkünk székhelyében.

 

Kimozgatás ~ a frissítő masszázs keretében a merev izületek kiroppantása, kihúzása-nyújtása, csavarása és rezegtetése a népi csonkovácsolás módszerével.

 

relax.jpg

 

A test energiarendszerének egyensúlytalansága nem mindig korrigálható rendesen és tartósan az érzelmi és gondolati tudalatti és tudattalan folyamatok feltárása nélkül.

A Balaseti Intézettben végzett gyógytornászi tevékenységem során több estben is a rejtett lelki sebek okainak és következményeinek tudatosítása hozta el a megfelelő gyógyulást. A kineziológia "Az Élet Madalája" stresszoldó rendszerével dolgozom. Beszélgetéssel, belső utazással, és különféle korrekciókkal haladunk az önmegismeretet és önelfogadást gátló blokkok feloldásában, az egyensúly helyre állításában. Bármi, ami elakad, hosszútávon nem működik, bár minden tőlünk, és az orvosoktól telhető megtörtént, ott mély belső okok rejteznek.

 

 

 

 A linkre kattintva nyitod az oldalt

 

 

www.bachvirag.hu/index.php

 

omniverzum-szabadegyetem-bach-virc3a1g-esszencia1.jpg

 

 

 schussler-so.bioenergetikus.hu/

 

so_fakanal.jpg